fredag 31 maj 2013

Kort

Bearbetningen är i full gång. Ett kort med en egen ritad katt. Jag tror inte jag hade överlevt utan min kreativitet. Det är många svåra stunder som det har hjälpt mig bearbeta känslor. Kortet lär nog inte få en ny ägare på ett bra tag. Det får nog ligga i min låda och vila ett tag.

tisdag 28 maj 2013

Damia

I går gjorde jag det svåraste jag gjort i hela mitt liv. Jag tog min katt till veterinären så de fick avliva henne. Efter nästan 14 år av kärlek är det nu skrämmande tumt här. Jag kan inte sluta att gråta.... Det var pga min kärlek till henne som vi beslutade att hon skulle få somna in. Hon hade konstant unt och inga mediciner hjälpte. Hon skulle säkert ha tappert kämpat på ett tag till. Men hur länge och under vilka förutsättningar. En sak är klar och det är att det är ett stort hål i mitt hjärta. 


torsdag 23 maj 2013

Barn kort

Ett barn kort till äran av den lilla elefant ungen som föddes i Borås djurpark. Stämpel färglagd med promarker, som jag ritat till panduro. Vindsnurrorna finns det mall på i ett av mina tidigare inlägg. Pinnarna är målade grill pinnar.

tisdag 21 maj 2013

Kort

Fjärils kort... Inte så mycket att säga om det....

Just nu går mycket av mina tankar och känslor till min katt Damia. Det är en 13 år väldigt bestämd dam. Hon har börjat visa täcken på ledbesvär och hon får hela tiden tillbaka urinvägsinfektioner. Hon började kräkas av antibiotikumet och smärtlindringen så nu har det slutat med att hon har en väst med ett stort plåster som är smärtlindring och jag ska injektera  antibiotikum i hennes nacke. Ni får hålla tummarna med mig att hon blir bättre. Hon är en familjemedlem och jag skattar henne högt. 



söndag 19 maj 2013

Kort

Ett "mormors" kort. Kände för att göra något riktigt blommigt så här i början av sommaren. Blev väldigt nöjd med pinsen. Det är blomster nålar som jag trätt pärlor på.

torsdag 9 maj 2013

Återvunnet märke

Hej, det var ett litet tag sedan jag gjorde ett inlägg. Det har varit underbart väder och den lilla fritiden jag har har jag spenderat ute i trädgården med rumpan i vädret. (rensat ogräs) detta är ett extremt enformigt jobb. Passar utmärkt för mig just nu. Men en liten kudde har jag hunnit med. Här har jag tagit tillvara på ett av trycken på mejas urväxta tröja. Detta är ett lite annorlunda sätt att återvinna. Men visst blev set en söt kudde till Mejas framtida rum...