tisdag 17 februari 2009

tattoo


Jag har länge sagt att jag ska tatuera mig. Nu har jag äntligen ritat en tatuering. Den ska skuggas med, men annars tror jag att den börjar bli klar. Problemet är att jag inte vet om den är för detaljerad eller om den fungerar. Måste väl ta mig till en tatuerare och prata lite närmre med dem. Skulle vilja att den satt längs med ryggraden nere vid svanken. Frågan är hur det skulle gå om man någon gång vill ha ett barn till och den fantastiska ryggmärgsbedövningen? Är det någon som vet lite mer exakt var man sätter den? Jag hoppas att jag tar mig i kragen och får den här gjord. Tycker det är lite läskigt. Det är mycket tänk om.... Tänk om man tröttnar.... Tänk om man blir fetare och den blir helt konstig... tänk om huden blir hängig... TÄNK OM!

8 kommentarer:

Änglahus sa...

Underbara kort, gumman! Hm, lite stämpelmotiv mitt huvud, hi hi.

Tiggy sa...

Vad läcker tatuering! Önskar jag vågar mig på en en dag.
Tack för titten i bloggen. :)

nancy sa...

De e aldrig att rekomendera att sätta den vid ryggraden,fast de e ju vääääldigt snyggt. Men man vet aldrig när man skulle behöva använda den i medicinskt syfte inte bara när man föderbarn även vid andra ingrepp :(
Tattueringen är JÄTTE snygg!

Lisa sa...

Tack för din snälla komentar. ja det är klart att det kanske kan påverka men på vilket sätt är det igentligen farligare att ha den där, än på andra ställen på kroppen? vill gärna veta mer om detta.

Helena sa...

Hej Lisa!
Vad jag har hört så är det ingen fara med att ha en tatuering i ryggslutet. Om man ska ha ryggbedövning så kan läkaren hitta ett ställe att sticka på bredvid tatueringen! Du kan säkert söka info på nätet ;)
Snygg ritning förresten!
Ps Grattis till pojken! ds
Kramar Helena

Lisa sa...

Hej Helena! Vad kul att du har hittat min blogg. ar inne och kollade på "dina" blogg länkar och konstaterade att det var din mans, din hunds och din galna humors men var är DIN Blogg? Stora kramar! /Lisa

Helena sa...

Tjenis igen!
Du hittar mig på www.hcdesign.nu
välkommen in och glutta!
(kollade precis Fredriks blogg, I like ;), vilka målningar!)
kram

Anna sa...

Wow vilken läcker tatuering det kommer bli. Det där med placeringar har jag ingen aningom. Där emot ska du noggrannt kolla upp dn som tatuera dig, så personen ifråga är bra. Gör det hellre till en utflykt om det finns någon bättre i staden bredvid din.

Tack för kommentaren i min blogg.

Vårkramen Anna