fredag 27 mars 2009

Natalies kort
På bilderna är ett 1 års kort till Lilla söta Natalie, bild på packeten och en närbild på fjärilen jag gjort och satt på packetet. Det var ett tag sedan jag gjorde något nytt inlägg. har inte funnit tiden till att pyssla. Börjar hamla i den här eviga stressen alla talar om. inte på jobbet men privat. Jag vet facktiskt inte rickigt hur jag ska få i hop allt just nu. Hur hinner folk med att ha två eller fler barn? Jag får inte ricktigt i hop det, har väl för många intressen. Och sedan ska man ju hinna med att träna med. Inte hjälper det ett dugg nu i heller att jag anmält mig till en kurs en gång i veckan. Har börjat läsa Engelska för Dyslektiket. Ja, så tycker ni att jag stavar som en kråka så är detta förklaringen och oftast gör jag mina inlägg på kvällen när jag är trött och då blir det värre. Jag har länge undvikit att skriva och så även på Engelska. Har en liten fundering om att använda min blogg till att öva att skriva Engelska. Tror ni att ni hade stått ut med det? Jag får tänka ett tag till på det och se om jag tar mig modet till det. Ha en underbar kväll!


6 kommentarer:

Petra/Paradise sa...

Urfin present och kortet är alldeles bedårande!!! Söt skylt/banderoll du gjort! *beundrar*
Jupp, rosorna kom till användning ;)
Å fler kommer användas! =D
Trevlig helg på dej vännen!!!
//Petra

Anonym sa...

Vilket gulligt kort!!! Vart kommer den stämpeln ifrån?

Jag skriver lite på engelska just med syftet att hålla engelskan vid liv samt att det är kul när andra förutom svensktalande kan läsa bloggen :) testa med ett inlägg eller två :)

Tack för din gulliga kommentar hos mig ♥
Kramis,
Sara

Hanna sa...

Åh, vilket sött kort! :)
Kram,
Hanna

Lisa sa...

Detta är ingen stämpel utan något jag ritat själv för att likna den lilla 1 åringen. Det blir ofta att jag väljer att rita ett motiv och använder stämplar till text och ibland när det är något man bara inte kan låtabli att köpa :) Supet stort tack för era snälla komentarer. Det värmer långt in i hjärtat. KRAMAR

Lisbeth sa...

Så søtt kort du har lagt til lille Natalie!!!
Takker ellers for titten i bloggen din,her var det mye flott å bli inspirert av!!!

Michaela sa...

Såg din blogg igår och tittade på de urgulliga barnen på korten. Har grubblat på de bilderna hela natten och besämde mig för att köpa sådana stämplar och nu ser jag att du har målat dem själv-grynt snyggt!
// Michaela

www.scrappgrynet.blogspot.com