tisdag 19 maj 2009

Kort
EN: 1000 visitors on my blog, that’s fantastic. Wow! I really hope I have inspired a lot of people and that you will come back.

I´m still experimenting with different styles. I haven’t found mine yet. Maybe I don’t have to either?!

The card with the little girl is a stamp from my local hobby boutique (Panduro Hobby) which I coloured. It was fun to make it like a black and white photo just with a hint of blue.

The dragon is an old sketch I made when I made all of my sons christeningcards, now it came to use in this birthday card instead. I have never used chipboards and rubbons before, but they are a welcome tool.

The card with the patch work I made with left-overs. I think it will be a lot of those in the future....

SV: 1000 besökare på min lilla blogg. :) Helt fantastiskt! Jag hoppas att jag inspirerat många och att det är dom som kommer tillbaks.

Jag håller fortfarande på att experimentera med olika stilar på korten. Jag har fortfarande inte hittat min stil än. Men o andra sidan så kanske jag inte behöver det i heller.

Kortet med en lilla tjejen på är en stämpel som är köpt på Panduro, som jag färglagt med akvarell och pennor. Det var kul att göra det som ett svartvitt foto med bara en gnutta blått i.

Draken är en gammal skiss jag gjorde till Dantes Dop. Nu kom det i stället till användning till detta grattiskort. Jag har aldrig riktigt använt chipboards och rubbons men jag ser helt klart möjligheter med dem och de är ett välkommet verktyg.

Kortet med lapptäcket är gjort på en massa rester… Det kommer nog att bli många av denna typen av kort….
KRAM PÅ ER ALLA!


3 kommentarer:

petra/Paradise sa...

Grattis till 1000 besökare!! =D
Du gör makalöst fina kort och lo´s!
Så givetvis inspierarar du!! =)
Stor kram till dej å tack för dina goa ord inne hos mej! *glad*
STOR KRAM Petra

Fredrik sa...

Tuffa kort! Jag gillar verkligen den lite äldre, slitna stilen. Underbar änglatavla.

Design i tid och rum sa...

Hej! JAG tycker att alla kort du gör är underbara på sitt set..ha en underbar helg Dadda