söndag 6 februari 2011

kortJag kom hem i veckan från LA där det varit CHA mässa (en hobby mässa med mycket papper). Jag känner mig väl inte helt ok i huvudet än efter resan, brukar ta en vecka för mig att vara tillbaks i vanliga rutiner. En liten kort trendrapport från CHA:
Fortfarande mycket vintage, den blir lite mörkare och det kommer in lite färger. Rosa, brunt, turkost och vitt i olika nyanser ser man fortfarande mycket av. För övrigt tyckte jag man såg en hel del av att amrikanerna gått tillbaks och blivit lite "för amrikanska" med orange, gul och grönt blandat med mycket(för mycket)mönster. Vet inte om det har med den dåliga ekonomin att göra? Att de går tillbaks till något de känner är tryggt och välbekant. I det stora hela kan jag trotts detta säga att det kommer att komma en hel del fina papper som man kan se fram emot.

1 kommentar:

Charlotte Ravn sa...

Super flot kort du har lavet! Ja det er hårdt med jetlag, håber du er ovvenpå igen! Håber ikke vi skal til at scrappe med de farver og store mønstre, men det bestemmer vi jo heldigvis selv! ;)
Jeg glæder mig til alt det nye kommer i butikkerne! :)