onsdag 12 augusti 2009

tag och bröllops foton
Nu har inskolningen på dagis börjat. Jag tror att jag är mer slut än vad min lilla son är. Han fann sig snabbt i situationen och verkade mest upptagen med alla nya leksaker där. Alla säger att barnen förr eller senare kommer att ha en gråta/sakna föräldrarna period, så jag får väl bara hoppas att detta händer innan jag börjar jobba igen.

Jag har scrappat en liten etikett. Det hade blivit finare om jag hade en cellofan påse hemma, något som jag ska lägga till på inhandlingslistan.

Fotona med hjärtan tog jag som experiment till en väns bröllop, som sedan blivit inbjudningskort. Jag har inte hört något från henne på ett bra tag så jag hoppas att hon blev nöjd med korten och att hon bara har haft för mycket med bröllops yran.5 kommentarer:

Design i tid och rum sa...

Åh! så fint bild på hjärtan i sanden är..kram Dadda

Gunilla/Nilla sa...

Vilka underbara foton! Riktig sommarkänsla.

Ha en trevlig helg/Gunilla

viktoria sa...

hej igen. tack för svar, oj så bra du e då på att måla själv ;-) nej de e ju inte min starka sida de där med måla på frihand :-P man kan inte vara bra på allt helt enkelt hihi* ;-) jo de e ju en bra idé har ex använt mig av swirl precis som du också har på mina LO o kort. ;-) ha en bra dag (vickan)

Maya sa...

Så nydelige bilder du har tatt!!
Disse ble hun nok fornøyd med :)

Fikk skikkelig sommerfølelse både av bildene og av den pyntede posen!
Klem fra Maya:)

pysselpetra sa...

ohh vilka vackra foto!!!