onsdag 5 augusti 2009

Scrapbooking och lite pyssel
Det verkar nästan som om sommaren har kommit tillbaks till den skånska bygden. Skönt att få lite fräknar detta året i alla fall J

I ösregnet har det blivit lite projekt gjorda.
Ett scrap ark från min barndom. Här har jag använt några metall löv som jag klippt av ifrån ett större ark av ”Metal art”, köpt på Panduro. Ibland är det kul att titta i sina gömmor och hitta sådana små skatter.
Min mans kusin fyller år och hon har bara önskat sig pengar (det tråkigaste man kan ge någon, tycker jag). Lite roligare blev det när jag bestämde mig för att göra en liten låda till pengarna. Jag använde en förpackning till plåster som mall. Egentligen kanske man bara skulle kunna ha klätt den men nu slapp jag massa extra kanter och dumma loggor på insidan.
En av stolarna är äntligen helt klar. Var på Stof och stil i dag och köpte ett grått möbeltyg som skall pryda alla stolarna. Det är säkert några som tycker det är ett helgerån att måla gamla stolar men nu kommer de till användning.
Det senaste projektet i huset är en garderob som vi håller på att bygga under trappan. Detta sätter igång ett par andra projekt. Trappan och taket ska också målas vita så vi slipper lite av 70 tals bastu känslan.


5 kommentarer:

Therese F sa...

Hej vad kul att du tittade in på min blogg. Du har jättemycket fint du också. Therese

Design i tid och rum sa...

Hej Lisa ! tack för din snälla kommentar
Som jag ser, håller ni också på med massa projekt..spännande med halen. Hoppas du visar oss flera bilder.
En solig kram Dadda!

Nina sa...

Fin blogg du har. Hittade massa fina LOer!

Änglahus sa...

Halloj gumman! Hoppas du har det bra på semestern! Min börjar närma sig slutet, ska bli kul att återvända till verkligheten ;0)
1. Det är inte helgerån att måla gamla möbler vita, jag tycker alla fina detaljer syns mycket bättre!
2. Gillar ni inte bastukänslan? Hi hi. Supersmart att ha en garderob där istället!
Kram så länge!

tinginneoute sa...

Hej Lisa!
Toppen fint. Måste komma på besök snart.
Tv-bänken blev jättebra! Du har en händig man.

Kram på dig!