måndag 20 juli 2009

Tv hylla


Ja, då var tv hyllan klar. Lite piff på den så blev det ganska bra. :)
Hade jag fått välja så hade vi byggt in hela tvn men min kära kille har en viss fascination för tekniska prylar. Nu ska vi bara komma överens om vad som skall vara bakom tven….. Fortsättning följer.

Stolen som jag tidigare visade har nu även blivit färdig slipad och vit nu ska jag bara hitta ett tyg jag kan klä alla stolarna i. Det lustiga är att jag i dag hittade två nästan identiska stolar som den jag renoverat på blocket. Tanten som jag köpte dem av hävdade att de kom från ett Danskt slott, vilket jag har lite svårt att tro på då jag tycker det är lite för mycket allmoge runt dem. Så nu har min stol två kompisar som också väntar på att bli fina J

Jag har hunnit scrappa lite. Ett foto på mig själv när jag var liten. Jag har alltid trott att det inte har funnits några bilder på mig själv som liten. Ni vet andra barnet…. Men i min mammas gömmer har jag nu hittat, så jag nog kan fylla åtminstone ett album. Tror att kanske Dante en dag kommer att tycka det är lite kul att se hur hans mamma såg ut som barn.
Semestern börjar närma sig.... En vecka kvar....
Kram sålänge!

2 kommentarer:

Änglahus sa...

Tv-bänken blev super, kanske dags att bli möbeldesigner? Och stolarna, mumma va fina de var...

Jessica sa...

Oj så mycket fint du har i din blogg! O alla fina papper du designat, de skulle jag gladeligen använda, gillade de jättemycket! Hit återkommer jag snart igen och inspireras :-)